Мебели Big Choice

Как мога да поръчам?

Нашата цел е да направим процеса на поръчка на вашите предпочитани мебели максимално удобен и бърз. Ето как можете да направите поръчката си:

1. Избор на продукт и проект за удобрение

Прегледайте обширния ни каталог от мебели и изберете тези, които най-добре отговарят на вашите нужди и предпочитания. След избора си, изпратете ни запитване за поръчка. Ако цената и срокът ви устройват, ще ви подготвим проект за одобрение. След това ще трябва да ни предоставите три имена и точен адрес за доставка (или данни на фирмата), за да оформим договора и проформа фактура за капаро.

2. Оформяне на договор и плащане

След одобрение на проекта, ще ви изпратим договора по имейл заедно с проформа фактурата, където ще бъде посочена банковата сметка за плащане. Ще трябва да преведете 50% от общата стойност като вид капаро, от когато започва срокът за изработка.

3. Доставка и монтаж

След като  приближи крайният срок, нашият екип ще се свърже с вас, за да уточним деня на доставката и монтажа на обзавеждането. След монтажа, остатъка от сумата се предава лично на служителя на фирмата.

Мебелите, които се произвеждат, могат да бъдат доставени и монтирани в област, простираща се в радиус до 300 км от Благоевград. В случай че разстоянието е повече от 300 км, ние използваме услугите на куриерска фирма за доставка, в резултат на който монтажът няма да бъде извършен от нас. Стойността на куриерската услуга за разпращане до град Каварна, например, се оценява на около 230-240 лв. Също така, имайте предвид, че опаковката струва 120 лв.

Ако имате допълнителни въпроси или се нуждаете от помощ, не се колебайте да се свържете с нашия екип по обслужване на клиенти.